ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

 

α) Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό
Αν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση ή μεταφορά στο λογαριασμό μας, θα πρέπει να το κάνετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που καταχωρήσατε την παραγγελία σας, καταθέτοντας ολόκληρο το ποσό, αλλιώς αυτομάτως η παραγγελία ακυρώνεται. 
Στην κατάθεση θα πρέπει ως αιτιολογία να φαίνεται ο αριθμός παραγγελίας που σας ήρθε αυτόματα μέσω του email που δηλώσατε.
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται αφού εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό μας.
ALPHA BANK 
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 143002002022996
IBAN: GR2401401430143002002022996
CL AITHERAS O.E.
Σημαντικό:
Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνατε τη μεταφορά μέσω άλλης τράπεζας πλην της συνεργαζόμενης θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δύο τραπεζών για τη συναλλαγή. 
β) Αντικαταβολή
Αν επιλέξετε να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών τη στιγμή παράδοσης του δέματος, επιβαρύνεστε επιπλέον 4,5€.
*Δυστυχώς η υπηρεσία αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.
γ) PayPal
Η πληρωμή γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει το PayPal. Μεταφέρεστε στη σελίδα του PayPal, συνδέεστε και πραγματοποιείτε την πληρωμή.
δ) Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
Δίνεται η δυνατότητα για πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) και με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η πληρωμή ολοκληρώνεται με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank.
 Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.