ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

Το aitherasclothing.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ομόρρυθμης εταιρίας «CL AITHERAS O.E.», που εδρεύει στη Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 39 Γλυφάδα Αττικής στην Ελλάδα με αριθμό ΓΕΜΗ 153403501000ΑΦΜ 801280171 της ΔΟΥ Γλυφάδας, τηλ. +302111182018, emailinfo@aitherasclothing.grεφ’εξής καλούμενη για λόγους συντομίας «Εταιρία» ή «AITHERAS» ή «ηλεκτρονικό κατάστημα», «εμείς», «μας». 

Η Εταιρία δραστηριοποιείται κατά βάση στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. 

Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, πραγματοποιήσετε κάποια αγορά ή επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας σας καλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της CL AITHERAS O.E. 

Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα aitherasclothing.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια διευκρίνιση σε σχέση με τους παρόντες Όρους Χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία. 

Αν δε συμφωνείτε μερικώς ή ολικώς με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη συνεχίσετε την περιήγηση, την χρήση και την ολοκλήρωση παραγγελίας καθώς αυτά συνιστούν τη συγκατάθεση και τη συναίνεσή σας με τους Όρους Χρήσης. 

 

1.ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 

1.1 Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, της τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων εφόσον το θεωρεί αναγκαίο εντός των νόμιμων και ηθικών πλαισίων πάντα, ενημερώνοντας το παρόν κείμενο. 

1.2 Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει κάθε φορά να ελέγχει για ενδεχόμενες τροποποιήσεις των όρων χρήσης και εφόσον εξακολουθεί την περιήγηση/χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μαςσημαίνει ότι αποδέχεται τους τροποποιημένους όρους και παραχωρεί τη συναίνεση, συγκατάθεση, συμφωνία και έγκρισή τους.  

1.3 Επίσης η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του επισκέπτη/χρήστη να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο επισκέπτης/χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

 

2.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

2.1 Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ορθότητα και την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών και φωτογραφιών για τα προς πώληση προϊόντα τηςωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν ακούσια σφάλματα που οφείλονται σε τεχνικά ή και τυπογραφικά λάθη. Σε αυτήν την περίπτωση, η Εταιρία, δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο και έχετε ήδη υποβάλει την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε μαζί μας. 

2.2 Μικρές χρωματικές διαφορές και άλλες παραλλαγές σε προϊόντα είναι πιθανές λόγω των διαφορετικών τρόπων λήψης εικόνων, τεχνολογιών παρουσίασης ή άλλων τεχνικών λόγων. H Εταιρία μας δεν ευθύνεται για αυτές τις διαφορές και αποκλίσεις.  

2.3 Η Εταιρία μας, σας εφιστά την προσοχή στις οδηγίες πλυσίματος και φροντίδας που βρίσκονται τυπωμένες στις ετικέτες των προϊόντων.  

2.4 Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Η Εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές, τις φωτογραφίες και τα εκπτωτικά προϊόντα  χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του επισκέπτη/χρήστη. 

 

3.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 

Το σύνολο του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας aitherasclothing.gr  συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, εμπορικού σήματος, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύεται από την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο αυτό δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσής του. 

 

4.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ 

4.1 Η Εταιρία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως ισχύει σήμερα. 

4.2 Η Εταιρία στο πλαίσιο των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνει τον επισκέπτη/χρήστη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα αυτών. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρία αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον επισκέπτη/χρήστη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.  

4.3 Η Εταιρία προσπαθεί να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο καλής πίστης, η Εταιρία δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.  

4.4 Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.  

4.5 Η Εταιρία παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση η Εταιρία   δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

4.6 Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά η οποία προέρχεται από λανθασμένη χρήση των προϊόντων, συμπεριλαμβανόμενης και της χρήσης κατά παράβαση των οδηγιών φροντίδας. 

 

5.ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ 

5.1 Οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας aitherascothing.gr αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δε δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. 

5.2 Επιπλέον, οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας προορίζονται για προσωπική χρήση. 

 

 

6.ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  

Παραγγελία μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (https://aitherasclothing.gr/) είτε μέσω email (info@aitherasclothing.gr) ή  από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας μέσω μηνύματος (Instagramhttps://www.instagram.com/aitherasclothing/ και Facebookhttps://www.facebook.com/aitherasclothing ).  Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τους προαναφερθέντες εναλλακτικούς τρόπους αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. 

Καταρτίζεται κατόπιν: (α) κατάθεσης παραγγελίας από τον καταναλωτή, η οποία γίνεται αμοιβαίως αποδεκτό ότι αποτελεί πρόταση αγοράς των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία και (β) αποδοχής της παραγγελίας αυτής από την Εταιρία με την αποστολή σχετικής ηλεκτρονικής επιστολής προς τον καταναλωτή. 

Δυνατότητα έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. 

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα του aitherasclothing.gr, καταχωρώντας τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και κωδικό ασφαλείας, Password). Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο χρήστης πλέον να αποθηκεύσει τα στοιχεία αποστολής του (διεύθυνση) για μελλοντικές παραγγελίες του, να βλέπει το ιστορικό παραγγελιών του, την εξέλιξη της παραγγελίας του, να λαμβάνει ενημερωτικό email από την Εταιρία (πχ. νέες προσφορές) και να αποθηκεύει «αγαπημένα» προϊόντα.  Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται βάσει των παρόντων όρων χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ειδική ξεχωριστή ενότητα)Εναλλακτικά, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική παραγγελία του και ως μη εγγεγραμμένο μέλος, δηλαδή ως επισκέπτης. 

Στο aitherasclothing.gr έχουμε εντάξει τα προϊόντα σε κατηγορίες που μπορεί ο επισκέπτης/χρήστης να βρει στο πάνω μέρος της οθόνης. Τα προϊόντα μπορούν να αφαιρεθούν από το καλάθι πριν υποβληθεί η παραγγελία. 

Για την παραγγελία προϊόντος μέσω του aitherasclothing.gr, ο κάθε επισκέπτης/χρήστης επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί και τα προσθέτει στο Καλάθι Αγορών του. Στην οθόνη, θα εμφανιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων Φ.Π.Α. και εξόδων αποστολής σύμφωνα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της Εταιρίας και αφαιρουμένων τυχόν εκπτώσεων τις οποίες δικαιούται ο εκάστοτε επισκέπτης ή χρήστης.  

Έπειτα πρέπει να συμπληρωθούν τα στοιχεία του επισκέπτη/χρήστη, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο και email και να επιλέξει αν η διεύθυνση χρέωσης είναι ίδια με αυτή της αποστολής. Αν δεν είναι ίδια θα πρέπει να συμπληρώσει εκ νέου τα στοιχεία αποστολής. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης είναι μόνος υπεύθυνος για την ορθότητα και την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων του καθώς και ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε περίπτωση που επιλέξει να πληρώσει τα προϊόντα με αυτή τη μέθοδο. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αν αντιληφθεί το αντίθετο να αρνηθεί την ολοκλήρωση της σύμβασης. 

Στη συνέχεια θα ζητηθεί ο τρόπος πληρωμής για να ολοκληρωθεί η αγορά. Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τραπεζική μεταφορά/κατάθεση, αντικαταβολή, PayPal ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. 

Αν επιλεγεί  από τον επισκέπτη/χρήστη να πληρώσει με κατάθεση ή μεταφορά στο λογαριασμό μας, θα πρέπει να το κάνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της  καταχώρησης  της παραγγελία, καταθέτοντας ολόκληρο το ποσό, αλλιώς αυτομάτως η παραγγελία ακυρώνεται. 

Αν επιλεγεί  από τον επισκέπτη/χρήστη να πληρώσει με αντικαταβολή πληρώνει στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών τη στιγμή παράδοσης του δέματος και επιβαρύνεται επιπλέον 3€. 

Μέσω PayPal η πληρωμή γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει το PayPalΟ επισκέπτης/χρήστης μεταφέρεται στη σελίδα του PayPal, συνδέεται και πραγματοποιεί την πληρωμή. 

Τέλος δίνεται η δυνατότητα για πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (VisaMastercardMaestroAmerican ExpressDiners) και με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η πληρωμή ολοκληρώνεται με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank.  

Σε κάθε περίπτωση προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία πρέπει ο καταναλωτής να  συμφωνήσει με τους παρόντες όρους χρήσης και στη συνέχεια να πατήσει «ολοκλήρωση». 

Αυτομάτως ο επισκέπτης/χρήστης θα λάβει ένα email ενημερώνοντάς τον ότι έχουμε λάβει την παραγγελία του. Στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η τραπεζική μεταφορά/κατάθεση στο email θα υπάρχει και ο αριθμός λογαριασμού προκειμένου να προβεί στην πληρωμή. 

Η Εταιρία μόλις λάβει την παραγγελία εξετάζει αν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα προς αποστολή. Αν κάποιο έχει διαφορετικό χρόνο παράδοσης ή δεν είναι διαθέσιμο ενημερώνει τον καταναλωτή στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει προηγουμένως καταχωρήσει προκειμένου να αποφασίσει πώς θέλει να συνεχίσουμε πχ. μερική αποστολή ή ακύρωση της παραγγελίας. Αν για δύο μέρες δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία (τηλεφωνικά και μέσω emailη σύμβαση θεωρείται άκυρη για το συγκεκριμένο/α προϊόν/ντα και αποστέλλονται τα διαθέσιμα. Αν έχει προηγηθεί πληρωμή τότε η διαφορά επιστρέφεται στον καταναλωτή. 

Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τα διαθέσιμα προϊόντα και τα παραδίδουμε στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε ή σε κάποια άλλη αν κριθεί σκόπιμο. Τότε λαμβάνει ο καταναλωτής ένα ενημερωτικό email βεβαιώνοντας ότι η παραγγελία του έχει εκτελεστεί καθώς και τον αριθμό αποστολής της με τον οποίο μπορεί να βλέπει την πορεία του δέματος μέχρι αυτό να φτάσει στη διεύθυνση  που μας έχει προηγουμένως υποδείξει. 

Η σύμβαση πώλησης ισχύει από τη στιγμή που η Εταιρία λάβει πληρωμή για τα προϊόντα. 

 

7.ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 

Για όλες τις αποστολές μας, σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουμε επιλέξει τη Speedex courier. Αν κριθεί σκόπιμο η Εταιρία δύναται να χρησιμοποιήσει και εναλλακτική εταιρία ταχυμεταφορών. 

α) Ελλάδα: Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2,5€ και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες. Σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες. 

β) Κύπρος: Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα  12€ και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5-7 εργάσιμες. 

 

8.ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

Εάν καταστεί αδύνατο για τον μεταφορέα η παράδοση της παραγγελίας του εκάστοτε πελάτη, θα αφήσει ένα σημείωμα που θα εξηγεί πού βρίσκεται η παραγγελία και τι θα πρέπει να κάνει ο εν λόγω πελάτης για να την παραλάβει. Εάν, μετά την πάροδο 10 ημερών από την στιγμή που η παραγγελία είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρείται λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της Σύμβασης, θα επιστρέψουμε ατόκως κάθε πληρωμή που λάβαμε από τον πελάτη, όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει. 

Σε περίπτωση απώλειας της παραγγελίας από σφάλμα του μεταφορέα θα ενημερώσουμε σχετικά και θα φροντίσουμε εφόσον εξακολουθεί ο εκάστοτε πελάτης να επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας την αντικατάσταση και αποστολή εκ νέου των ιδίων προϊόντων, αλλιώς θα επιστρέψουμε ατόκως κάθε πληρωμή που λάβαμε. 

 

9.ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

9.1 Ακύρωση παραγγελίας πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορούν να αφαιρεθούν τα προϊόντα από το καλάθι αγορών πατώντας το «Χ» που βρίσκεται δίπλα από το κάθε προϊόν. 

9.2 Αφού έχει υποβληθεί η παραγγελία και για διάστημα δύο (2) ωρών εφόσον δεν έχει ήδη παραδοθεί από εμάς στην εταιρία ταχυμεταφορών η παραγγελία μπορεί ο καταναλωτής να επικοινωνήσει μέσω email ζητώντας την ακύρωση. 

9.3 Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μία παραγγελία σε οποιοδήποτε στάδιο της σύμβασης σε περίπτωση τεχνικού σφάλματος, μη διαθεσιμότητας ή/και για οποιοδήποτε άλλο εύλογο λόγο. Αν στο ενδιάμεσο έχει λάβει πληρωμή το ποσό επιστρέφεται το συντομότερο δυνατό. 

9.4 Ακύρωση παραγγελίας αφού παραδοθεί στον καταναλωτή/Επιστροφή. Δικαιούται ο καταναλωτής να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που απόκτησε ο ίδιος, ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από τον καταναλωτή, τη φυσική κατοχή των αγαθών. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και, εφόσον προκύψουν, έξοδα εμβάσματοςΤο προϊόν προκείμενου να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μη λείπει κάτι από τη συσκευασία του, να μην έχει κοπεί το καρτελάκι του και να συνοδεύεται από την απόδειξη εντός του δέματος. Ο πελάτης καλεί όποια εταιρεία ταχυμεταφορών επιθυμεί (εκτός ταχυδρομείου) συμπληρώνει την φόρμα επιστροφής που έλαβε με το προϊόν και μας το αποστέλλει στη διεύθυνση: AITHERAS ShowroomΛεωφ. Αγγέλου Μεταξά 39, Γλυφάδα 16674, 1ος όροφος, 2111 182018. Εναλλακτικά μπορεί να μας στείλει email στο info@aitherasclothing.gr αναγράφοντας τον κωδικό παραγγελίας, την επιθυμία για επιστροφή και το iban του τραπεζικού του λογαριασμού με  το όνομα δικαιούχου. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή η κατάθεση γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών στο λογαριασμό που υποδείχθηκε. Η επιστροφή αφορά την αξία του προϊόντος άτοκη και όχι των μεταφορικών ή/και της αντικαταβολής. 

*Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν που παρέλαβε ο καταναλωτής είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει άμεσα μαζί στο info@aitherasclothing.gr  

**Δε γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (custom made). 

***Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών, η αλλαγή/επιστροφή ενός προϊόντος γίνεται με βάση την τιμή που αγοράστηκε. 

 

10. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 

Η ιστοσελίδα aitherasclothing.gr περιλαμβάνει links («συνδέσμους») προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η aitherasclothing.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο αυτών. 

 

 

 

11. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

Για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων αλλά και αυτή των συναλλαγών χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer)Στην ουσία όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του aitherasclothing.gr. 

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank. 

Συγκεκριμένα όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer  SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

 

12. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 

12.1 Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει κατά τη χρήση και συναλλαγή με το aitherasclothing.gr και δεν επιλυθεί φιλικά αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών και εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως κάθε φορά ισχύει. 

12.2 Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.